Höstens utgivning

Nu börjar vi äntligen komma ikapp med uppdateringen av webbplatsen med höstens utgivning! Det är en spännande blandning. Debutanten Élisabeth Filhols Reaktorn handlar om ett kärnkraftverk, men framförallt om människorna som arbetar där. I Huset du älskade av Tatiana de Rosnay – en av Europas bäst säljande författare 2010 – besöker vi artonhundratalets Paris under Napoleon III. Vi ses på Plats de la Sorbonne är en nyutgåva av Justine Lévys debutroman som utkom första gången på svenska 1996 (Bokförlaget Forum). Snart kommer även hennes senaste roman En ovärdig dotter i svensk översättning … Läs mer om böckerna via länkarna.

Under rubriken Media finns författarporträtt och omslag till alla nya böcker (förstautgåvor i danskt band) och alla pocketböcker som utkommit hittills i höst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>