Nya böcker och nytt på webbplatsen

Nu finns två av våra favoritböcker ute i handeln i pocket, nämligen Ät mig av Agnès Desarthe och Underjordiska timmar av Delphine de Vigan. Pocketomslagen finns under fliken Media -> Omslag – Pocketböcker och författarfoton under samma flik -> Författarporträtt.

I dag går recensionsexemplaren av Justine Lévys båda böcker ut till pressen, det vill säga Vi ses på Place de la Sorbonne och En ovärdig dotter. Första recensionsdag är torsdagen den 24 november. Även våra klickmedlemmar har fått sina böcker.

Pressmaterialet till Lévys båda böcker, det vill säga omslag och författarfoton, har uppdaterats och ligger under fliken Media.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>