Sekwa förlag firar (den arabiska) våren och fem års utgivning!

I vår ger Sekwa förlag ut sex nya böcker och introducerar tre nya författare, varav en amerikanska. Två av våra författare besöker Stockholm: Lina Ben Mhenni och Justine Lévy. I februari firar Sekwa dessutom femårsjubileum!

Ett nytt spännande bokår är här och vår utgivning är minst lika spännande. I vår släpper vi totalt sex nya böcker och tre av dem är skrivna av hittills outgivna författare på svenska. Två av dem kommer till Sverige i mars: på Internationella kvinnodagen den 8 mars deltar Lina Ben Mhenni i ett arrangemang av Svenska PEN och Tidskriften 10tal på Dramaten, och Justine Lévy framträder på Internationell författarscen i Stockholm den 14 mars 2012.

Den 14 februari är det fem år sedan vi släppte vår allra första bok, novellsamlingen Insekt av Claire Castillon. Jubileet kommer att märkas på olika sätt under året. Bland annat handlar flera av våra böcker om just böcker och bokbranschen …

Utgivnings- och recensionsdagar 2012 – översikt

Tunisian girl av Lina Ben Mhenni – 14 januari 2012
Bubblor av Claire Castillon – 14 februari 2012
Drömbokhandeln av Laurence Cossé – 22 mars 2012
Samarbete med fluga av Lydia Davis – 19 april 2012
Dagar utan hunger av Delphine de Vigan – 10 maj 2012
Colombes granne av Tatiana de Rosnay – 24 maj 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>