Världsbokdagstävling:
vinn Drömbokhandeln

Den 23 april är en dag som alla bokslukare känner till under namnet Världsbokdagen. En festdag, instiftad 1995 av Unescos generalkonferens, för att fira och hylla litteraturen!

Det verkar som att en del bokbloggare firar den här dagen med att läsa vår senaste roman Drömbokhandeln och det tycker vi såklart är extra roligt!

“Nu är den äntligen här!” utropar bloggaren Spetsig, bloggen Och dagarna går tycker att webbplatsen Drömbokhandeln med alla tips på boklådor är “särskilt kul” och Bokmoster lägger andra läsprojekt åt sidan till Laurence Cossés fördel. Också Fru E:s böcker och Nattens bibliotek läser Drömbokhandeln just nu. Vi väntar spänt på deras tankar om boken!

Vill du också läsa Drömbokhandeln? Vinn ett exemplar genom att berätta om vad du läser i dag – och varför? Bidraget skickas till varldsbokdagen@sekwa.se senast i dag 23.59 så det är ingen tid att förlora!

2 thoughts on “Världsbokdagstävling:
vinn Drömbokhandeln

  1. En kvinna på TV berättade för några dagar sedan att Anton Tjechov betytt en del i hennes liv. Erinrade mig då att han var en av de få ryska författare jag inte läst. Så nu har jag börjat läsa hans bok Mitt liv.

  2. Vaknar nu varje morgon med ett stycke ur Gertrud Petterssons bok svenska språket under sjuhundra år. Nördigt förtjust i konditionalbisatser, subjektstvång och dativböjningar och älskar varje rad i boken. Men sedan, när den är klar, då vill jag gärna ha en hel Drömbokhandel, skönlitteratur att bara njuta av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>