Vinn en biljett till filmen Nathalie!

Fredag den 6 juli har den romantiska dramakomedin Nathalie, med Audrey Tautou i huvudrollen, premiär i Sverige. Filmen är baserad på David Foenkinos succéroman La délicatesse som sålt i mer än 1,1 miljoner exemplar och som kommer ut hos oss på Sekwa inom kort under titeln Nathalie – en delikat historia.

Historien kretsar kring Nathalie vars värld vänds upp och ned när hon förlorar sin man i en tragisk olycka. Tre år senare sörjer hon fortfarande och lägger all sin tid på sitt arbete. Nathalie övertygad om att hon aldrig kommer att se åt en annan man igen, speciellt inte åt en nördig och försynt svensk som hennes kollega Markus. Men en dag kysser hon honom på ren impuls, och en annorlunda romans börjar sakta men säkert spira mellan dessa två omaka och komplicerade själar.

Nu lottar Sekwa ut 10 biljetter till filmen! Skriv och berätta kort om när du gjort något impulsivt som fått oanade konsekvenser, skicka till anna@sekwa.se senast nu på fredag den 6 juli kl. 12.

 

One thought on “Vinn en biljett till filmen Nathalie!

  1. Grattis till Karin Lundberg, Dena Eidi, Viveca Tessier, Freddie Gertsson, John Eliasson och Maria Engström som vann biljetter. Ha det så mysigt i biomörkret önskar vi på Sekwa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>