Ny bok ute nu!

Den lilla pärlan Allt jag önskar mig av Grégoire Delacourt är rykande färsk från tryckeriet och har precis hunnit komma ut i butik. I går var det första recensionsdag och redan nu har ett antal bloggare på hugget lagt upp sina åsikter om boken.

Flera av dem framhäver att detta är en varm bok som får dem att le, samtidigt som den också lyckas omfamna andra känslor som sorg, förlust och svek. Något som många också berömmer är det fina språket och stilen, vi lyfter på hatten för översättaren Sofia Strängberg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>