Ny praktikant

Hej! Jag heter Sara Kyhlstedt och studerar Förlagskunskap på Stockholms Universitet. Under våren kommer jag att praktisera hos Sekwa/Etta och det ska bli superspännande att få lära mig mer om förlagsverksamhet och deras bokutgivning.

Min bakgrund är inom ekonomi och inköp och jag kommer nu senast från att ha arbetat med varuförsörjning hos Akademibokhandeln. Parallellt med studierna arbetar jag också i bokhandeln, ett utmärkt sätt att få lära känna kunder, deras önskemål och behov, samt att få dela och  inspirera till läsglädje!                                   //Sara

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>