Delphine de Vigan gästar Bokmässan i höst!

Vi är otroligt glada över att få välkomna både Kim Thúy och Delphine de Vigan till årets Bok & Bibliotek i Göteborg! Båda är författare som vi följt länge och de är dessutom aktuella med nya romaner i år. Delphine de Vigans hyllade Baserad på en sann historia släpps i september lagom till mässan. Boken har tilldelat ett av Frankrikes mest prestigefulla litterära priser: Renaudotpriset 2015. Här blandar Delphine de Vigan verklighet och fiktion, och i favoritförfattaren Stephen Kings ådra berättar hon om en ny vänskap som sakta förvandlas till en mardröm av förföljelse, psykisk terror och skrivkramp.

Böcker av Delphine de Vigan

No och jag (2008)
Underjordiska timmar (2010)
Dagar utan hunger (2012)
Ingenting kan hindra natten (2013)
Baserad på en sann historia (2016)

 

När man väntar på något gott …

Nu är den här! Delphine de Vigans senaste roman som också har kallats hennes verkliga genombrott. Ingenting kan hindra natten har fått ett stort antal fina priser i Frankrike och nu finns den tillgänglig för svenska läsare i Helén Enqvist utmärkta översättning.

Läs mer om boken här eller passa på att provläsa den genom att klicka här!

Några fina omdömen från pressen har redan trillat in:

Nya böcker och nytt på webbplatsen

Nu finns två av våra favoritböcker ute i handeln i pocket, nämligen Ät mig av Agnès Desarthe och Underjordiska timmar av Delphine de Vigan. Pocketomslagen finns under fliken Media -> Omslag – Pocketböcker och författarfoton under samma flik -> Författarporträtt.

I dag går recensionsexemplaren av Justine Lévys båda böcker ut till pressen, det vill säga Vi ses på Place de la Sorbonne och En ovärdig dotter. Första recensionsdag är torsdagen den 24 november. Även våra klickmedlemmar har fått sina böcker.

Pressmaterialet till Lévys båda böcker, det vill säga omslag och författarfoton, har uppdaterats och ligger under fliken Media.