När man väntar på något gott …

Nu är den här! Delphine de Vigans senaste roman som också har kallats hennes verkliga genombrott. Ingenting kan hindra natten har fått ett stort antal fina priser i Frankrike och nu finns den tillgänglig för svenska läsare i Helén Enqvist utmärkta översättning.

Läs mer om boken här eller passa på att provläsa den genom att klicka här!

Några fina omdömen från pressen har redan trillat in:

Nya böcker och nytt på webbplatsen

Nu finns två av våra favoritböcker ute i handeln i pocket, nämligen Ät mig av Agnès Desarthe och Underjordiska timmar av Delphine de Vigan. Pocketomslagen finns under fliken Media -> Omslag – Pocketböcker och författarfoton under samma flik -> Författarporträtt.

I dag går recensionsexemplaren av Justine Lévys båda böcker ut till pressen, det vill säga Vi ses på Place de la Sorbonne och En ovärdig dotter. Första recensionsdag är torsdagen den 24 november. Även våra klickmedlemmar har fått sina böcker.

Pressmaterialet till Lévys båda böcker, det vill säga omslag och författarfoton, har uppdaterats och ligger under fliken Media.

 

Delphine de Vigan kommer till Kulturhuset med ny bok i bagaget

Foto: Delphine Jouandeau

Nu på torsdag den 28 oktober framträder den franska författaren Delphine de Vigan i Stockholm på Kulturhusets internationella författarscen. Mellan klockan 19.00 och 20.30 i Hörsalen samtalar hon med Malin Jacobson Båth, journalist på Sveriges Television.

Biljetter kan köpas via Kulturhusets webbplats.

I samband med Sverigebesöket släpper vi Delphine de Vigans senaste bok Underjordiska timmar på svenska.