Tatiana de Rosnay:
Colombes granne

Originaltitel: Le voisin
Översättning: Emma Leonard
Omslag: Magnus Petersson
Format: danskt band, e-bok
Utgiven: juni 2012
Sidantal: 264 s.
Utkommer i pocket maj 2013
ISBN tryckt bok: 978-91-86480-32-5
ISBN e-bok: 978-91-86480-66-0

”Ända fram till slutet hålls spänningen vid liv [...]”
BJÖRN KOHLSTRÖM, BERNUR BLOGG

 

“Colombes granne är en kuslig och skickligt berättad historia om vår tendens till självbedrägeri och om stalking som den yttersta konsekvensen av manisk kärlek.”
MARIANNE JEFFMAR, DIXXIKON

En make som ofta är frånvarande. Ett yrke som inte låter henne förverkliga sig själv. En färglös vardag. Colombe Barou är en alldaglig kvinna. Hur skulle hon kunna föreställa sig vad som väntar henne i den förtjusande lägenheten där hon nyss har flyttat in? En okänd man på våningen ovanför har förklarat krig mot henne. Det är bara taket mellan henne och hennes värsta fiende.  Vilket pris är hon beredd att betala för att få tillbaka sin sömn och sin ostördhet? Med ett obevekligt scenario bygger Tatiana de Rosnay upp en stark psykologisk spänning. Genom att förlägga faran vid vår dörr väcker hon våra innersta fasor.

Provläs “Colombes granne” av Tatiana de Rosnay.

Tatiana de Rosnay är franskengelska född i Paris. Sedan debuten 1992 har hon skrivit elva romaner, bland annat bästsäljarna Sarahs nyckel (Bazar 2007) och Bumerang (Sekwa 2010). Colombes granne utkom första gången i Frankrike 2000.

“Spänningen håller i sig ända till slutet. Det gör tvivlet, bävan och nöjet också.”
LE POINT

Pressmaterial

FÖRFATTARPORTRÄTT OCH OMSLAG

Författarporträtt © Francesca Mantovani/OPALE

8 thoughts on “Tatiana de Rosnay:
Colombes granne

  1. Vi tar in på vår boksida Läslustan böcker med fransk anknytning eller fransk författare översätta till svenska. Hemskt gärna den senaste av de Rosnay med flera. Fyra stycken i varje nummer kan få plats.

    • Vad kul att ni är intresserade av Colombes granne. Om du mejlar dina uppgifter till Johanna (johanna@sekwa.se) så skickar hon ett recex. Nu hörde jag att det redan var fixat! :)

  2. Pingback: Jenniesboklista.com » Colombes granne av Tatiana de Rosnay

  3. Pingback: Jag vill: Colombes granne | Rader

  4. Pingback: En smakebit på søndag – Colombes granne | Lena C

  5. Pingback: Krig med Colombes granne | Lena C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>