Justine Lévy till Internationell författarscen 2012!

Nu är det officiellt! Den franska författarinnan Justine Lévy kommer att framträda på Kulturhusets Internationella författarscen i Stockholm den 14 mars 2012 och vi är förstås överlyckliga!

Justine Lévy har gett ut tre böcker varav två nyligen publicerats i svensk översättning, en reviderad nyutgåva i pocket av Lévys debutbok Vi ses på Place de la Sorbonne som utkom första gången 1996 (översättning: Maria Björkman), samt författarens senaste roman En ovärdig dotter, som nyligen släpptes för första gången i svensk översättning av Alexandra Dumas. Båda böckerna är mycket självbiografiska och handlar om relationen mellan mor och dotter.

Nya böcker och nytt på webbplatsen

Nu finns två av våra favoritböcker ute i handeln i pocket, nämligen Ät mig av Agnès Desarthe och Underjordiska timmar av Delphine de Vigan. Pocketomslagen finns under fliken Media -> Omslag – Pocketböcker och författarfoton under samma flik -> Författarporträtt.

I dag går recensionsexemplaren av Justine Lévys båda böcker ut till pressen, det vill säga Vi ses på Place de la Sorbonne och En ovärdig dotter. Första recensionsdag är torsdagen den 24 november. Även våra klickmedlemmar har fått sina böcker.

Pressmaterialet till Lévys båda böcker, det vill säga omslag och författarfoton, har uppdaterats och ligger under fliken Media.