Förväntan av Anna Hope

När ingenting blev som man hade tänkt sig  

Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr och känslan av att ha hela livet framför sig. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner.

Tio år senare har livet inte riktigt blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer och svalnande äktenskap. Alla tre längtar efter det som någon av de andra har. Alla tre frågar sig samma sak: Hur lever man ett meningsfullt liv?

’Förväntan’ är en roman om vänskapens toppar och dalar, hur den kan tappa fart bara för att sedan komma tillbaka starkare än någonsin. Om att hitta sin egen väg framåt. Den utforskar det där gränslandet mellan förväntningar och verkligheten en plats full av drömmar, längtan och smärta där vi alla lever våra liv.

”Anna Hopes prosa är så skicklig, handlingen så noggrant och fängslande utformad.” The Guardian

”Hope skriver kraftfullt såväl som lyriskt. Hon är lika skicklig på att frammana både karaktärernas emotionella tillstånd och deras fysiska förnimmelser.” The Irish Times

Läs mer om Anna Hope här

Klicka på bilden för högupplöst pressbild

Författare

Anna Hope

ISBN

9789188979001

Översättning

Helene Sonehag

Utgivningdatum

2019-09

Kategori: Etikett: