Vi mår bättre i morgon av Tatiana de Rosnay

Storslagen roman om familjeband och vänskap 

Den ensamstående mamman Candice lever ett lågmält liv i Paris. En regnig vinterkväll blir hon vittne till en trafikolycka där en kvinna blir påkörd och allvarligt skadad. Candice tillkallar ambulans, och besöker sedan kvinnan på sjukhuset. Hon inser att Dominique, som förlorat ena benet i olyckan, inte har särskilt många vänner. Candice erbjuder sig därför att hjälpa henne med några ärenden, vilket leder till att kvinnorna träffas allt oftare och snabbt inleder en vänskap.

Candice blir helt uppslukad av den intensiva vänskapen. Hon fascineras av den eleganta och gåtfulla Dominique, och trots att hennes familj försöker varna henne låter hon Dominique komma allt närmare. Men vad vill Dominique egentligen? Vad är sant i hennes många berättelser? Det här är en vindlande historia med flera lager av hemligheter.

Vi mår bättre i morgon är en klassisk de Rosnay-roman, ett familjedrama med underliggande hemligheter och intriger. Tatiana de Rosnay är tillbaka i högform med en storslagen och dramatisk berättelse i Parismiljö.

Tatiana de Rosnay är den fransk-engelska författaren bakom bästsäljarna Sarahs nyckelBumerangHuset vi älskade och RegnvaktVi mår bättre i morgon är hennes femtonde roman.

Läs mer om Tatiana de Rosnay här

Klicka på bilden för högupplöst pressbild

Utgivningdatum

2023-03

Kategori: Etiketter: ,